fbpx

ASonic Ultrazvočni čistilci

Zdravo življenje

Za zdravje je treba poskrbeti. Najbolj osnovna želja vsakega je živeti v čistem in varnem okolju. Dejstvo je, da se včasih ne zavedamo ali lahko pozabimo, da je naša odgovornost takšno okolje zagotoviti.

Skozi celotno zgodovino in še posebaj v zadnjih 100 letih smo ljudje željni nenehnih sprememb in tehnološkega razvoja. Posledično včasih pozabljamo kako pomembno je skrbeti za eno najpomembnejših dobrin – našo zemljo in okolje v katerem bivamo. Izboljšave v tehnologiji imajo seveda tudi pozitivne učinke na naše življenje in zdravje.

Ena od teh je ultrazvočni čistilec.

Ta način čiščenja je eden izmed najbolj okolju prijaznih. Glavni razlogi zakaj ultrazvočno čiščenje spada v to kategorijo so:

  • zmanjšuje uporabo čistilnih koncentratov, zato v okolje sprošča manj ali celo nič strupenih kemikalij
  • porabi manj vode kot običajne metode čiščenja
  • v primerjavi z drugimi stroji za čiščenje porabi manj energije
  • med postopkom čiščenja ne izpušča emisij, zato je okolju prijazen in varnejši za uporabo

Z upoštevanjem varnostnih navodil in priporočil je ultrazvočno čiščenje izjemno varno in okolju prijazno. Tako ga lahko uporabljamo tudi doma, brez da bi bili v skrbeh za zdravje svoje družine.

Manjše Asonic enote so kot nalašč za čiščenje različnih izdelkov v domačem okolju. Najbolj primerne modele za domačo uporabo najdete v naši HOME seriji. Produkti v domači uporabi imajo lahko veliko več bakterij, kot bi si mislili. Otroške igrače, očala in ključi so le nekateri primeri katere uporabljamo na dnevni bazi. Na žalost teh produktov ponavadi ne čistimo dovolj pogosto. Pomislite le koliko je skritih mest na najljubših igračah vašega otroka ali na ključih vašega stanovanja.

Na vseh teh krajih se skrivajo bakterije in mikrobi, ki jih ne vidimo in nikoli ne pomislimo na njih. V zelo kratkem času lahko vse te manjše predmete postavite skupaj v ultrazvočni čistilec in se znebite nepotrebnih umazanij. Med 8 minutnim delovanjem ultrazvoka pa se lahko igrate s svojim otrokom ali uživate v kozarcu čaja.

Tako. Okolju prijazno, varno, hitro in enostavno za uporabo.

Naši HOME ultrazvočni čistilci so velikosti med 0,65 in 2,5 litra.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu POLITIKA ZASEBNOSTI.

Zapri