Kozmetični salon čiščenje

Le zakaj bi potrebovali ultrazvočni čistilec v kozmetičnem salonu?

Profesionalci kot so kozmetičarke, frizerji, brivci, tatoo umetnik in podobni se zavedajo kako hitro lahko pride do infekcije, če njihova oprema ni popolnoma čista in dezinficirana. Zato del svojega časa posvečajo čiščenju svoje opreme.

Kaj pa če bi lahko prihranili čas, ki ga namenite čiščenju?

Tu je metoda čiščenja, ki je marsikdo še ne pozna ali dvomi o njeni kvaliteti. Seveda govorimo o ultrazvočnem čiščenju. Ne da nam naprava bolje očisti kot na roke, ampak to naredi tudi hitreje in več orodij na enkrat.

O osnovah ultrazvočnega čiščenja in načina čiščenja tu ne bomo govorili, saj smo o tem že pisali v prejšnji objavi. VEČ

Bi vam pa opisali delo naše zadovoljne stranke, ki svoj ASonic PRO 20 ultrazvočni čistilec uporablja pri svojem delu v kozmetičnem salonu. Zanj se je odločila, ko je želela prihraniti na času in ga posvetiti svojim strankam ter izboljšanju poslovanja.

V ultrazvočnem čistilcu lahko očisti vse, kar se lahko zmoči in nato posuši. Dovolila nam je vpogled v njen postopek čiščenja orodij po odstranjevanju gel laka za nohte in pincet za oblikovanje obrvi.

V ultrazvočno kad natoči predhodno ogreto vodo (s tem si prihrani čas), doda čistilo AS-UPC, ki izboljša sam proces, ter doda predmete za čiščenje. Po 5 minutnem ciklu odstrani predmete, jih oplakne pod tekočo vodo, osuši in pripravi za sterilizacijo.

Pri samem postopku je bila uporabljena ASonic PRO 20 ultrazvočna kad in čistilo AS-UCP. Univerzalen čistilni prašek je namenjen odstranjevanju umazanije, zasušene krvi, ostanku tkiv in ostalih snovi iz instrumentov in steklovine.

Po samem postopku so predmeti pripravljeni za ponovno uporabo.

 

Za več informacij pa nas lahko tudi kontaktirate.