ultrazvočno čiščenje

Medicina, tattoo, zobozdravsto,

Uporaba ultrazvočnega čistilca v medicini, zobozdravstvu in tattoo industriji

Ste opazili kako je čista oprema in okolica kadar obiščete medicinske prostore? Seveda je temu tako, ker je najvišja prioriteta v zdravstvu higiena in čistoča.

Enako opazimo tudi pri tetoverjih in body piercing studiih. Vsak od njih se na vso moč trudi zagotoviti, da je njihova oprema čista in dezinficirana pred in po uporabi.

V takšnih primerih pride izjemno prav ultrazvočni čistilec. Večina naših ultrazvočnih čistilcev ima možnost nastavitve temperature in časa delovanja, še posebej natančno pri modelih za profesionalno uporabo. Vsi ultrazvočni čistilci iz PRO in industrijske serije imajo možnost nastavitve višje temperature kakor tudi dolžino čiščenja do 99 minut s samodejnim izklopom.

Proces

Kadar predmete dlje časa čistimo z ultrazvokom in pravim koncentratom za čiščenje, na višji temperaturi, se tako znebimo 99 procentov bakterij.

Poleg tega lahko z večjim ultrazvočnim čistilcem očistite več predmetov hkrati in s tem prihranite čas, katerega lahko porabite za druge naloge in obveznosti.

Večina opreme in orodij uporabljenih v medicinski praksi, kakor tudi oprema za tetoviranje in podobna umetniška dela imajo majhne, nedosegljive dele, ki so skoraj nemogoči za očistiti. Ponovno je najboljša rešitev ultrazvočni čistilec. Z mikro kavitacijskimi mehurčki ultrazvočni čistilec doseže najmanjša in najbolj skrita mesta predmetov katere čistite.

Čistilni koncentrati

Pri uporabi koncentrata kot je AS-UCP, posebej zasnovanim za razgradnjo ostankov beljakovin, odstranjevanje posušene krvi in drugih organskih snovi je čiščenje še učinkovitejše. Ta močen koncentrat je nekoroziven, biorazgradljiv torej je popolnoma nenevaren za okolje in zdravje. Po čiščenju le na hitro speremo predmete s čisto vodo in jih obrišemo z mehko brisačo. Po potrebi popolnoma očiščeno orodje le še dezinficiramo in nadaljujemo z delom.

Vsi naši modeli ultrazvočnih čistilcev iz PRO serije imajo nastavitev časa do 99 minut neprekinjenega delovanja z avtomatskim izklopom in nastavitev temperature do 80°C. Na izbor imate veliko število velikosti od 2 – 300L, različne frekvence čiščenja, ki odgovarjajo čiščenju vaših produktov.

Uporaba ultrazvočnega čistilca v medicini, zobozdravstvu in tattoo industriji ter najbolj prodajni modeli:

V kolikor potrebujete več informacij, se obrnite na nas in z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

NAŠA PONUDBA

OČISTIMO IN OBNOVIMO

ČIŠČENJE

Več stvari je potrebno ohraniti in očistiti namesto, da jih preprosto zamenjamo z novimi. Želimo vam ponuditi najboljšo možnost za vaše domače ali delovno okolje.

Naše stranke

Vedno smo vam na voljo s popolno podporo in znanjem o ultrazvočnem čiščenju. Naša ekipa je z nasveti vedno pripravljena izboljšati ter optimizirati vaše delo.

Razvoj

Radi prisluhnemo strankam, poudarek dajemo na razumevanje raznolikosti potreb in nenehno izboljšujemo kakovost ultrazvočnega čiščenja.