kid

Ultrazvočno čiščenje otroških igrač

Otroci živijo svoje sanje z nenehnim raziskovanjem okolja, okušanja in dotikanja vsake otroške igrače v sobi brez kakršnekoli skrbi. Čeprav je takšno početje izjemno zabavno in vznemirljivo, lahko vpliva na njihovo zdravje, saj zlahka poberejo mikrobe in umazanijo s predmetov. Čiščenje igrač z ultrazvočnim čistilcem je zelo učinkovito.

Kako torej varno in temeljito očistiti otroško opremo?

Ste se kdaj spraševali kakšno čiščenje bi morali zagotoviti otroški opremi, da bi odstranili vse bakterije, onesnaževalce in umazanijo z vsakega skritega prostora na predmetih, ki jih uporablja vaš otrok?
Ultrazvočni čistilci so najvarnejše orodje za čiščenje, ki ga lahko uporabljate brez skrbi o kakršnih koli stranskih učinkih na otroško opremo in igrače.

Zakaj je tako pomembno temeljito čiščenje otroške opreme?

Ker se otroci in dojenčki dotaknejo vsega v svojem okolju, dajo igrače in roko v usta in se naprej igrajo, lahko zelo enostavno prenesejo mikrobe. Če jih ne bi pozorno spremljali in opominjali, bi stvari spustili na tla in jih še vedno dali nazaj v usta. Ves ta postopek pomeni, da so vaši otroci vedno v stiku z mikrobi, bakterijami in drugimi onesnaževalci.
Po raziskavah so igrače najbolj dovzetne za onesnaževalce in so odličen kanal za prenos virusnih bolezni med otroki.

Seveda ne smemo pozabiti, da so nekateri mikrobi dobri, saj dojenčkom pomagajo pri izgradnji imunskega sistema. Ko se telo okuži s specifičnim virusom, se nauči, kako narediti protitelesa za boj proti njemu. Ko se telo naslednjič izpostavi, se lahko bori proti okužbi. Ne glede na to pa svojega otroka nikoli ne želimo namerno izpostavljati bakterijam ali virusom. Če uporabljate varno čistilno orodje za razkuževanje, pranje in čiščenje otroške opreme, boste ustvarili varno okolje zanje.

Kaj je torej najvarnejše orodje za čiščenje igrač in otroške opreme?

Obstaja veliko predlogov o najboljših izbirah za varna čistila za otroško opremo različnih znamk. Večina blagovnih znamk se osredotoča na “naravne” načine čiščenja. Kaj natančno pa prodajajo pod pojmom “naravno”? Velika količina tako imenovanih naravnih čistilnih sredstev se pogosto kombinira s sintetiko in toksini. Brez dvoma je nekaj čistilnih koncentratov in čistil, ki so varni za uporabo, a najvarnejše čistilno orodje je zagotovo ultrazvočno čistilo.

Naj vam razložimo, zakaj:
Čiščenje otroških igrač postane hitrejše in preprostejše

Zbiranje in pospravljanje otroških igrač in opreme enega za drugim, da jih operete, je lahko zelo zamudno, pa tudi stresno kadar se nam mudi.
Z ultrazvočnim čistilcem lahko hkrati operete in očistite več igrač in opreme. Število predmetov je odvisno od velikosti rezervoarja ultrazvočnega čistilca, večji kot je ultrazvočni čistilec, večja je količina predmetov, ki jih lahko operete. To pomeni, da boste lahko prihranili čas.

Okolju prijazen izdelek

Številne metode čiščenja, ki jih ljudje uporabljajo, prispevajo k okoljski problematiki.
Z ultrazvočnimi čistili ni ostrih kemikalij, doplačila na računih za vodo in energijo ter nobenih podaljšanih in ponavljajočih se ciklov pranja.

Ultrazvočna čistila odstranijo vso umazanijo in bakterije

Ko so otroške igrače in oprema umazane jih najverjetneje operete v pralnih, pomivalnih strojih ali pod tekočo vodo. Ste že kdaj pomislili, ali ste se uspeli znebiti večine škodljivih mikrobov na njih?

Čiščenje s temi orodji ne zagotavlja, da boste lahko odstranili večji odstotek onesnaževalcev. Tradicionalne metode čiščenja običajno ne ubijejo vseh bakterij, medtem ko se ultrazvočni čistilci znebijo več kot 99,9% mikrobov in umazanije. Za razliko od tradicionalnih čistilnih orodij ultrazvočni čistilci ne dovolijo, da se onesnaževalci po pranju oprimejo igrač, oblačil in drugih otroških izdelkov.

Ultrazvočni čistilci dosežejo vsa skrita področja na igračah in orodjih

Večina igrač in orodij s skritimi območji ima prisotne onesnaževalce, kot so bakterije in umazanija, ne da bi jih opazili. Tudi če jih operete, se onesnaževalcev morda ne boste mogli znebiti, zlasti na najbolj skritih delih.

Tradicionalne metode čiščenja odstranjujejo onesnaževalce le iz dosegljivih območij, a kar zadeva ultrazvočne čistilce, delujejo tudi na težko dostopnih območjih. Postopek kavitacije doseže dele, ki jih je z običajnimi metodami čiščenja izjemno težko oprati in očistiti.

Igrače ni treba razstavljati

Igrače in orodje bo morda treba razstaviti, ko jih operete pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju, da se vsak del pravilno očisti in opere. To traja več časa in lahko tudi poškoduje igrače in orodje.

Pri čiščenju z ultrazvočnim čistilcem igrač ni treba razstavljati pred čiščenjem. Vse kar potrebujete narediti je postaviti igrače v ultrazvočni čistilec in počakati, da se vse skupaj očisti. Tako se bodo vaši otroci najhitreje lahko vrnili k igranju.

Čiščenje je nežno in ne poškoduje igrač in opreme

Ultrazvočni čistilci opravijo čiščenje nežno in na izdelkih ne puščajo sledi.
Ne glede na to, kako kontaminirani so predmeti, se boste z ultrazvočnim čistilcem znebili umazanije in bakterij na orodju in igračah. Mehurčki iz procesa kavitacije napadejo vsako umazanijo takoj, ko so predmeti potopljeni v ultrazvočni čistilec.

Uporabljajo se lahko za praktično vse

Ultrazvočni čistilec ni samo najbolj varna in temeljita opcija za čiščenje otroških igrač.

Prav tako je izredno koristen za čiščenje ostalih predmetov in pravzaprav vsega, kar želite očistiti. Lahko ga uporabite tudi za pranje oblačil, nakita, živilskih izdelkov, kot so zelenjava in sadje, kuhinjske posode in še veliko več.

V kolikor potrebujete več informacij, se obrnite na nas in z veseljem odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

NAŠA PONUDBA

OČISTIMO IN OBNOVIMO

ČIŠČENJE

Več stvari je potrebno ohraniti in očistiti namesto, da jih preprosto zamenjamo z novimi. Želimo vam ponuditi najboljšo možnost za vaše domače ali delovno okolje.

Naše stranke

Vedno smo vam na voljo s popolno podporo in znanjem o ultrazvočnem čiščenju. Naša ekipa je z nasveti vedno pripravljena izboljšati ter optimizirati vaše delo.

Razvoj

Radi prisluhnemo strankam, poudarek dajemo na razumevanje raznolikosti potreb in nenehno izboljšujemo kakovost ultrazvočnega čiščenja.