deli za čiščenje

Ultrazvočno čiščenje elektronike

Iščete čistilno napravo, ki lahko očisti elektronske komponente?

Ultrazvok je zelo učinkovit pri obdelavi elektronskih komponent, kot so upori, kondenzatorji, tranzistorji, diode, induktorji, varovalke itd. Glede na učinkovitost čiščenja in majhnost je najučinkovitejša rešitev za prihranek časa in čiščenje celotnega tiskanega vezja, hkrati pa doseže enakomerno najmanjše dele.

Ultrazvok ustvari mikroskopsko majhne mehurčke, ki ob imploziji nežno odstranijo umazanijo tudi iz nedostopnih mest. Po izpiranju, sušenju in namestitvi očiščenega tiskanega vezja, slednji ponovno zanesljivo deluje. Ta metoda čiščenja znatno podaljša življenjsko dobo, prihrani čas in stroške. Za čiščenje velikih količin so na voljo ultrazvočne kopeli različnih velikosti in širok nabor dodatkov.

NAŠA PONUDBA

OČISTIMO IN OBNOVIMO

ČIŠČENJE

Več stvari je potrebno ohraniti in očistiti namesto, da jih preprosto zamenjamo z novimi. Želimo vam ponuditi najboljšo možnost za vaše domače ali delovno okolje.

Naše stranke

Vedno smo vam na voljo s popolno podporo in znanjem o ultrazvočnem čiščenju. Naša ekipa je z nasveti vedno pripravljena izboljšati ter optimizirati vaše delo.

Razvoj

Radi prisluhnemo strankam, poudarek dajemo na razumevanje raznolikosti potreb in nenehno izboljšujemo kakovost ultrazvočnega čiščenja.