Avto Moto

Čiščenje umazanih stvari, kot so avto deli, je lahko zelo naporno in dolgotrajno. Včasih se zdi ta naloga skoraj nemogoča. Deli avtomobilov, motorjev in drugih prevoznih sredstev lahko postanejo izjemno umazani od različnih vrst olja, masti in praha.

Proces čiščenja avto in moto delov z ultrazvočnim čistilcem je preprost in izjemno efektiven.

Pri čiščenju delov motorja največji problem nastane pri nečistočah kot so olje in maščoba. Drugi problem s katerim se pogosto ukvarjamo je, kako očistiti težko dostopne predele. Pri uporabi ultrazovčnega čistilca to ni problem, saj ultrazvok prodre v vse najmanjše pore in dele. Za čiščenje je potrebno nekaj preprostih korakov: pripraviti raztopino, položiti predmete za čiščenje v košarico, nastaviti željeno temperaturo čiščenja, vklopiti ultrazvok in pustiti aparat, da opravi svoje delo.

V veliki večini je optimalna temperatura za čiščenje med 50 in 60 stopinjami celzija. Če je vaša raztopina hladna, je najbolje za začetek vklopiti grelec v kombinaciji s kavitacijo. Tako se bo v ultrazvočnem čistilcu tekočina hitreje segrela. Odvisno od velikosti rezervoarja, v relativno kratkem času bo vaš ultrazvočni čistilec pripravljen na optimalno čiščenje.

Ne glede na to kako umazani so vaši predmeti, ultrazvok bo prodrl v vse predele vaših avto in moto delov, ter jih očistil do potankosti. Vsi naši PRO modeli ultrazvočnih čistilcev imajo nastavitev časa do 99 minut. Poleg tega imajo samodejni izklop in nastavitev temperature do 80°C.

Vaša odločitev pri izboru velikosti ultrazvočnega čistilca je odvisna od velikosti in količine predmetov za čiščenje. Dobro se je vprašati tudi kako pogosto je potrebno čiščenje in se glede na to odločiti za velikost. V primeru kakršnihkoli vprašanj je naša ekipa strokovnjakov vedno na voljo vsak delovnik med 8:00 in 16:00 uro.

Kavitacija je osnova čiščenja, za pospešitev in trdovratne umazanije pa imamo posebno razvite koncentrate za čiščenje.

Čistilni koncentrati

Med najbolj trdovratene umazanije spadata olje in maščobe, ne glede na to kolikokrat jih poizkusimo očistiti, vedno pustita sledi. Koncentrat za čiščenje AS-CARB je posebej zasnovan za odstranjevanje ogljika, maščob, olj in podobnih umazanij. S tem koncentratom je čiščenje umazanih uplinjačev, medenine, aluminija in drugih občutljivih delov motorja hitro in učinkovito.

Pogosto uporabljeno za čiščenje delov motornih koles in avtomobilov

NAŠA PONUDBA

OČISTIMO IN OBNOVIMO

ČIŠČENJE

Več stvari je potrebno ohraniti in očistiti namesto, da jih preprosto zamenjamo z novimi. Želimo vam ponuditi najboljšo možnost za vaše domače ali delovno okolje.

Naše stranke

Vedno smo vam na voljo s popolno podporo in znanjem o ultrazvočnem čiščenju. Naša ekipa je z nasveti vedno pripravljena izboljšati ter optimizirati vaše delo.

Razvoj

Radi prisluhnemo strankam, poudarek dajemo na razumevanje raznolikosti potreb in nenehno izboljšujemo kakovost ultrazvočnega čiščenja.