ultrazvučna kada- pro-70

ASonic PRO 70 ultrazvočna kopel

Ultrazvočno čiščenje nikoli ni bilo lažje in učinkovitejše. Pogosto jo uporabljajo zobozdravniki, elektronske servisne delavnice in drugi strokovnjaki. Asonic PRO 70 ultrazvočna kopel je tudi nepogrešljiv del domače delavnice vsakega moškega. Delo na vašem avtomobilu, čolnu ali celo najmanjša popravila na vaši hiši. Čiščenje orodja ali mehanskih delov bo olajšalo vaše delo okrog hiše.

Predstavljamo vam 7-litrsko ultrazvočno kopel PRO 70, ki jo poganja 180W in 40kHz. Dovolj majhna, da jo lahko postavite kamor koli na svojem delovnem mestu, vendar dovolj velika za vašo opremo, z dimenzijami rezervoarja: 270x145x110. Enostavna za uporabo in zelo učinkovita za temeljito čiščenje s kavitacijo. Ločena nadzorna plošča za nastavitev temperature in časa zagotavlja najboljšo kombinacijo za čiščenje izdelkov. Tako lahko zobozdravniki in ostali v medicini svoje instrumente očistijo hitro in učinkovito.

Za najboljše rezultate lahko uporabite naš velik izbor čistilnih koncentratov. Pospešil bo postopek in izpopolnil končni rezultat vašega čiščenja. Za vsak vidik čiščenja ponujamo različne vrste. Če delate na svojem avtomobilu ali imate kaj mastnega, je vaša izbira koncentrat CARB. Če čistite občutljive materiale, je pravilen odgovor SENS, za splošno zelo umazane stvari pa ponujamo univerzalno čistilo GEN. To je le nekaj primerov, kadar ste v dvomih, kateri koncentrat potrebujete za najboljše rezultate, smo vedno na voljo na naši elektronski pošti in lokalni telefonski številki.

NAŠA PONUDBA

OČISTIMO IN OBNOVIMO

ČIŠČENJE

Več stvari je potrebno ohraniti in očistiti namesto, da jih preprosto zamenjamo z novimi. Želimo vam ponuditi najboljšo možnost za vaše domače ali delovno okolje.

Naše stranke

Vedno smo vam na voljo s popolno podporo in znanjem o ultrazvočnem čiščenju. Naša ekipa je z nasveti vedno pripravljena izboljšati ter optimizirati vaše delo.

Razvoj

Radi prisluhnemo strankam, poudarek dajemo na razumevanje raznolikosti potreb in nenehno izboljšujemo kakovost ultrazvočnega čiščenja.