Zanimivosti

Čiščenje orožja

Čiščenje orožja: Prihodnost Vzdrževanja Strelne Opreme V svetu orožarske industrije, kjer natančnost in zanesljivost pomenita razliko med uspehom in neuspehom, je vzdrževanje strelne opreme ključnega pomena. Tradicionalne metode čiščenja orožja se soočajo z izzivi, ki jih prinaša naraščajoča kompleksnost sodobnih…

Preberi večČiščenje orožja
logo

Reference ASONIC

Našim ultrazvočni čistilcem so zaupala številna domača in tuja podjetja po celem svetu. Naše stranke: SLOVENIJA Krka d.d. Lastinski PAK d.o.o. Lonstroff d.o.o. DANFOSS TRATA, d.o.o. AS DOMŽALE MOTO CENTER d.o.o. Emark d.o.o. Energetika Maribor d.o.o. KOLEKTOR KFH d.o.o. MEGAENERGIJA…

Preberi večReference ASONIC

OČISTIMO IN OBNOVIMO

ČIŠČENJE

Več stvari je potrebno ohraniti in očistiti namesto, da jih preprosto zamenjamo z novimi. Želimo vam ponuditi najboljšo možnost za vaše domače ali delovno okolje.

Naše stranke

Vedno smo vam na voljo s popolno podporo in znanjem o ultrazvočnem čiščenju. Naša ekipa je z nasveti vedno pripravljena izboljšati ter optimizirati vaše delo.

Razvoj

Radi prisluhnemo strankam, poudarek dajemo na razumevanje raznolikosti potreb in nenehno izboljšujemo kakovost ultrazvočnega čiščenja.