fbpx

Plačilni pogoji

Plačilni pogoji
V spletni trgovini vinskevitrine.si ponudnik omogoča naslednje načine plačila: 
  • z gotovino ob prevzemu,
  • s plačilno oziroma kreditno kartico ob prevzemu (MasterCard, Visa, Maestro, Karanta, BA, Diners-Discover, American express),
  • z gotovino po povzetju,
  • z nakazilom na račun podjetja AVene d.o.o. (po ponudbi/predračunu),
  • s plačilnim sistemom PayPal,
  • Mastercard, Maestro, Visa (za zneske do 500,00 €)

1.Plačilo z gotovino ali s plačilno kartico ob prevzemu na AVene doo, Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana

V primeru, da želite blago osebno prevzeti in plačati na našem prevzemnem mestu AVene doo, Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana vas naprošamo, da na obrazcu za oddajo naročila označite osebni prevzem, plačilo v tem primeru je možno z gotovino ali s plačilno kartico.

 

2.Plačilo po povzetju

V primeru, da želite vaše naročilo plačati ob dostavi na vaš naslov (po povzetju), nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila. Znesek naročila plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov. Prosimo poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine za plačilo odkupnine. Cena dostave se zaradi načina plačila (plačilo po povzetju) ne spremeni in ostane taka, kot je bila prikazana v KOŠARICI.

 

3.Plačilo po ponudbi – s predhodnim nakazilom

V primeru, da želite vaše naročilo plačati preko ponudbe/predračuna, nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila.V najkrajšem času bomo na vašo elektronsko pošto poslali ponudbo/predračun. S to ponudbo nato  (preko elektronskega bančništva, na poštnem ali bančnem okencu…) plačate naročeno blago. Ko bo plačilo razvidno na našem računu, bomo blago v obljubljenem dobavnem roku odpremili preko dostavne službe na vaš naslov. Če pa ste v naročilu označili osebni prevzem, pa vas bomo kontaktirali za prevzem, takoj ko bo blago za to pripravljeno. Blago za osebne prevzeme izdajamo na naslovu  AVene doo, Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana

 

4.Plačilo s plačilnim sistemom PayPal

V primeru, da želite vaše naročilo plačati s plačilnim sistemom PayPal, nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila. Preusmerjeni boste na varno stran sistema PayPal, kjer opravite plačilo. Blago bomo v obljubljenem dobavnem roku odpremili takoj, ko s strani sistema PayPal prejmemo potrditev o plačilu preko dostavne službe na vaš naslov. Če pa ste v naročilu označili osebni prevzem, pa vas bomo kontaktirali za prevzem, takoj ko bo blago za to pripravljeno. Blago za osebne prevzeme izdajamo na naslovu  AVene doo, Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Vse cene v spletni trgovini ultrazvocnekopeli.si so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Veljajo cene ki so objavljene v trenutku oddaje naročila.
Kljub izjemnemu trudu, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni ali dobavnem roku  napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla ali rok dobave spremenita med obdelavo naročila, ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa.
Dobavne roke ki so objavljeni za posamezne izdelke predvidevamo glede na logistične podatke in podatke o zalogah iz našega izdajnega skladišča. Veljajo dobavni roki ki so objavljeni v trenutku oddaje naročila.
Ekipa AVene

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu POLITIKA ZASEBNOSTI.

Zapri