O podjetju

Vstopite v svet brezhibne čistosti in profesionalnosti!

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo najnaprednejše ultrazvočne čistilce na trgu! Z vsem srcem se posvečamo prodaji teh inovativnih naprav v Sloveniji in drugje po Evropi, ki vam bodo omogočile, da oživite sijaj in bleščečo čistost vaših predmetov.

Napredna tehnologija, ki jo uporabljamo, omogoča, da se vsaka najmanjša nečistoča in umazanija temeljito odstrani.

Ultrazvočne čistilce blagovne znamke Asonic smo ustvarili z mislijo na vaše poslovne potrebe. Zaupajte učinkovitosti Asonic ultrazvočnih čistilcev ter izboljšajte delovno okolje in produktivnost v vašem podjetju.

Njihova napredna tehnologija z ultrazvočnimi valovi nežno, a temeljito odstranjuje trdovratno umazanijo, oljne madeže, delce in bakterije z različnih površin. Rezultat je brezhibna čistost, ki bo navdušila tako vas kot tudi vaše zaposlene. Izboljšanje kakovosti vaših izdelkov, zmanjšanje odpadkov in povečanje življenjske dobe opreme so le nekateri od pozitivnih učinkov, ki jih boste dosegli s pomočjo naših čistilcev.

Verjamemo, da vsako podjetje stremi k vrhunski kakovosti in profesionalnosti. Z ultrazvočnimi čistilci Asonic boste dosegli ravno to. Naša oprema je zasnovana tako, da izpolnjuje najvišje standarde in zagotavlja varno in učinkovito čiščenje. Poleg tega vam nudimo tudi prilagodljivost glede velikosti, zmogljivosti in funkcionalnosti in se popolnoma prilagodimo vašim specifičnim potrebam.

Podjetje Avene d.o.o. se zavezuje, da vam zagotovi vrhunsko kakovost in vrhunsko storitev. Vedno smo pripravljeni prisluhniti vašim izzivom in vam svetovati pri izbiri najboljše rešitve za vaše podjetje. Vaše zadovoljstvo je naša največja motivacija. Prizadevamo si, da vam omogočimo brezhibno delovno okolje.

Vizija podjetja je, da postanemo vaš zanesljiv partner na poti do popolnega čiščenja. Skupaj bomo ustvarili okolje, kjer se vaše podjetje lahko razvija in uspeva. Z našimi ultrazvočnimi čistilci Asonic boste dosegli ne le vrhunsko čistost, ampak tudi večjo učinkovitost in konkurenčnost na trgu.

BANNER

 

ASONIC d.o.o.
Tržaška cesta 134
1000 Ljubljana
Sloveniija, EU

M: 041 566618
E: order (at) asonic.si

Matična številka: 6040837000
ID št. za DDV: SI48423114
Transakcijski račun: SI56 0318 6100 1656 589 (SKB)
Družba je registrirana na Okrožnem sodišču v Ljubljani.

Delovni čas:
Vsak delovnik od 8 do 16 ure
Sobota, nedelja in prazniki zaprto