fbpx

ASonic Ultrazvočni čistilci

ultrazvočno čiščenjeMedicina, tattoo, zobozdravstvo

Medicina, tattoo, zobozdravstvo

Ste opazili kako je čista oprema in okolica kadar obiščete zdravnika ali zobozdravnika? Seveda je temu tako, ker je najvišja prioriteta v zdravstvu higiena in čistoča.

Enako opazimo tudi pri tetoverjih in body piercing studiih. Vsak od njih se na vso moč trudi zagotoviti, da je njihova oprema čista in dezinficirana pred in po uporabi.

V takšnih primerih pride izjemno prav ultrazvočni čistilec. Večina naših ultrazvočnih čistilcev ima možnost nastavitve temperature in časa delovanja, še posebej natančno pri modelih za profesionalno uporabo. Vsi ultrazvočni čistilci iz PRO in industrijske serije imajo možnost nastavitve višje temperature kakor tudi dolžino čiščenja do 99 minut s samodejnim izklopom.

Proces

Kadar predmete dlje časa čistimo z ultrazvokom in pravim koncentratom za čiščenje, na višji temperaturi, se tako znebimo 99 procentov bakterij.

Poleg tega lahko z večjim ultrazvočnim čistilcem očistite več predmetov hkrati in s tem prihranite čas, katerega lahko porabite za druge naloge in obveznosti.

Večina opreme in orodij uporabljenih v zdravstveni in zobozdravniški praksi, kakor tudi oprema za tetoviranje in podobna umetniška dela imajo majhne, nedosegljive dele, ki so skoraj nemogoči za očistiti. Ponovno je najboljša rešitev ultrazvočni čistilec. Z mikro kavitacijskimi mehurčki ultrazvočni čistilec doseže najmanjša in najbolj skrita mesta predmetov katere čistite.

Čistilni koncentrati

Pri uporabi koncentrata kot je AS-ENZ, posebej zasnovanim za razgradnjo ostankov beljakovin, odstranjevanje posušene krvi in drugih organskih snovi je čiščenje še učinkovitejše. Ta močen koncentrat je nekoroziven, biorazgradljiv torej je popolnoma nenevaren za okolje in zdravje. Po čiščenju le na hitro speremo predmete s čisto vodo in jih obrišemo z mehko brisačo. Po potrebi popolnoma očiščeno orodje le še dezinficiramo in nadaljujemo z delom.

Vsi naši modeli ultrazvočnih čistilcev iz PRO serije imajo nastavitev časa do 99 minut neprekinjenega delovanja z avtomatskim izklopom in nastavitev temperature do 80°C. Na izbor imate veliko število velikosti od 2 – 300L, različne frekvence čiščenja, ki odgovarjajo čiščenju vaših produktov.

Pogosto uporabljeni modeli v medicinski industriji:

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu POLITIKA ZASEBNOSTI.

Zapri