28kHz

Ultrazvočna frekvenca 28 kHz zagotavlja temeljito in močno čiščenje. 28 kHz ima močnejši čistilni učinekustvarja večje mehurčke z večjo močjo.

Ultrazvočno čiščenje pri frekvenci 28 kHz ponuja več prednosti:

S frekvenco 28 kHz mehurčki  lahko prodrejo v ozke prostore in majhne razpoke na površinah predmetov, kar zagotavlja temeljito čiščenje.
Učinkovito lahko očisti različne materiale, vključno s kovinami, keramiko, steklom, plastiko in drugimi, zaradi česar je ultrazvočni čistilec z frekvenco 28kHz primeren za uporabo v različnih panogah v avtomobilski in moto industriji, za čiščenje razne strojne opreme, stroje, kompresorje, orodjamaščobne filtre inp.

OČISTIMO IN OBNOVIMO

ČIŠČENJE

Več stvari je potrebno ohraniti in očistiti namesto, da jih preprosto zamenjamo z novimi. Želimo vam ponuditi najboljšo možnost za vaše domače ali delovno okolje.

Naše stranke

Vedno smo vam na voljo s popolno podporo in znanjem o ultrazvočnem čiščenju. Naša ekipa je z nasveti vedno pripravljena izboljšati ter optimizirati vaše delo.

Razvoj

Radi prisluhnemo strankam, poudarek dajemo na razumevanje raznolikosti potreb in nenehno izboljšujemo kakovost ultrazvočnega čiščenja.