Filters

  Industrijski čistilci

  Industrijski ultrazvočni čistilec ASONIC je zmogljiva in robustna čistilna naprava, zasnovana za težke aplikacije čiščenja v industrijskih okoljih. Ti čistilci so posebej zasnovani za obdelavo velikih količin predmetov ali večjih predmetov, ki zahtevajo učinkovito in temeljito čiščenje.

  Naši industrijski ultrazvočni čistilniki so na voljo v različnih velikostih in zmogljivostih za velike ali zajetne predmete s prostornino od 30 do 300 litrov. Ponujajo možnosti prilagajanja, kot so nastavljive ravni moči, nastavitve frekvence, čas čiščenja in nadzor temperature, kar omogoča natančno čiščenje v skladu s specifičnimi zahtevami.

  Če med standardnimi artikli niste našli želenega artikla, nas kontaktirajte, da vam izdelamo napravo po vaših specifikacijah in željah.

   Prikazovanje 1–16 od 21 rezultatov

   OČISTIMO IN OBNOVIMO

   ČIŠČENJE

   Več stvari je potrebno ohraniti in očistiti namesto, da jih preprosto zamenjamo z novimi. Želimo vam ponuditi najboljšo možnost za vaše domače ali delovno okolje.

   Naše stranke

   Vedno smo vam na voljo s popolno podporo in znanjem o ultrazvočnem čiščenju. Naša ekipa je z nasveti vedno pripravljena izboljšati ter optimizirati vaše delo.

   Razvoj

   Radi prisluhnemo strankam, poudarek dajemo na razumevanje raznolikosti potreb in nenehno izboljšujemo kakovost ultrazvočnega čiščenja.