fbpx

ASonic Ultrazvočni čistilci

ultrazvočno čiščenjeKaj lahko očistite
kaj lahko očistite

Kaj lahko očistite

Eno najpogostejših vprašanj glede ultrazvočnega čiščenja je: “Kaj vse se da očistiti z ultrazvočnim čistilcem?”

Vsem, ki ne vedo veliko o ultrazvočni tehnologiji in tovrstnem čiščenju se lahko zdi, da je možno le čiščenje določenih, celo specifičnih predmetov. Dejansko je pravzaprav ravno obratno, z ultrazvočnim čistilcom lahko očistimo ogromno različnih stvari. Ta naprava je ena najbolj funkcionalnih strojev, ki zagotavlja učinkovito čiščenje velikega spektra predmetov.

Ultrazvočni čistilec lahko uporabite za čiščenja skoraj vseh trdnih predmetov. Od otroških pripomočkov, igrač, trakov za ure, nakita, kovancev, ključev, očal in leč do majhnega orodja, jedilnega pribora, nalivnih peres, palic za golf, elektronske opreme, zobozdravniških in kirurških instrumentov, čopičev za ličenje, britvic in orodja. Poleg tega se ultrazvočni čistilci zaradi svoje efektivnosti vedno več uporabljajo v industrijskem čiščenju večjih strojev, avto delov in ostalih profesionalnih področjih.

Najkrajši in najpreprostejši odgovor na vprašanje “Kaj lahko očistite z ultrazvočnim čistilcem?” je, da vam razložimo česa se ne da očistiti.

Obstajata le dve glavni kategoriji predmetov, katerih se ne da očistiti z ultrazvočnim čistilcem. Vsi predmeti, ki jih lahko v kontaktu z vodo poškodujemo in predmete, ki jih ni mogoče enostavno posušiti. Skoraj vse ostale predmete pa lahko z pravo frekvenco in velikostjo ultrazvočne kopeli očistimo na okolju prijazen način.

Za boljšo predstavo in razumevanje, kaj vse je mogoče očistiti si lahko preberete nekatere od spodaj navedenih člankov:

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu POLITIKA ZASEBNOSTI.

Zapri