Trgovina

Home Ultrazvočne kopeli Profesionalni 28kHz PRO 960 profesionalna ultrazvočna kopel

PRO 960 profesionalna ultrazvočna kopel

4.399,00

96 litrski profesionalni ultrazvočni čistilec z močjo 1440W in frekvenco 28KHz, gretjem in digitalnim upravljanjem na integriranem generatorju.

2 na zalogi (se lahko naroči)

Šifra: 0700587138096 Kategoriji: ,

Opis

ASonic PRO 960 profesionalni ultrazvočni čistilec je odlična izbira za profesionalne uporabnike, ki zahtevajo dolgotrajno čiščenje pri visoki temperaturi. Ta ultrazvočna kopel lahko deluje neprekinjeno 24 ur in ima ojačan rezervoar izdelan iz 2 mm debelega nerjavečega jekla, ki je odporen na kisline in korozijo.

Tehnična specifikacija ASonic PRO 960 profesionalne ultrazvočne kopeli:

 Moč:  1440 W
 Ultrazvočna frekvenca:  28kHz
 Število pretvornikov:  24
 Čas:  1min – 9h z avtomatskim izklopom
 Temperatura:  do 80°C
 Moč grelca:  3000 W
 Prostornina rezervoarja:  96,0 lit.
 Debelina rezervoarja:  2 mm
 Dimenzije košare (ŠxGxV):  560×340×120 (ročaj 360) mm
 Maksimalna obremenitev košare:  60,0 kg
 Dimenzije rezervoarja (ŠxGxV):  600×400×410 mm
 Dimenzija aparata (ŠxGxV):  760×560×800 mm
 Dimenzije paketa (ŠxGxV):  820×620×860 mm
 Ventil za izpust:  DA, 1″
 Kabel za napajanje:  IEC309/IEC60309 (230V, 50Hz)
 Neto teža:  90,0 kg
 Garancija:  2 leti

Navodila za uporabo Tehnična specifikacija Katalaog
Download PDF Download PDF Download PDF

Tehnične značilnosti ASonic PRO 960 profesionalne ultrazvočne kopeli

Ponosni smo na ASonic ultrazvočne čistilne kopeli saj so proizvod našega znanja in izkušenj ter jih tudi proizvajamo v Sloveniji.

Generator s prikazovalnikom (čas, moč, temperatura) je vgrajen v enoto ultrazvočnega čistilca. Aparat je na koleščkih in je premičen. Rezervoar ima na notranji strani 15-30 mm izolacijo, da zmanjša izgubo toplote v rezervoarju in preprečuje pregrevanje znotraj enote.
Rezervoarji iz nerjavečega jekla (SUS 304) so debele 2 – 2,5 mm, zato zagotavljajo dolgo življenjsko dobo ultrazvočnih čistilcev. Nepropustno ohišje je še posebaj pomembno, saj preprečuje dotok vode in vlage v notranjost enote. Tehnologija varjenja vijaka ultrazvočnih pretvornikov, zagotavlja gladko dno posode, tako povečuje efekt kavitacije in zmanjšuje korozjo rezervoarja. Čistilci so opremljeni z industrijskimi visokim Q pretvorniki, ki zagotavljajo veliko moč ultrazvočnega čiščenja. Ultrazvočni pretvorniki se aktivirajo z neodvisnim ultrazvočnim generatorjem (upravljanje PWM), ki je opravil 4200V HV preskus in preskus izolacije HV, zato omogoča delo čistilca s stabilnim ultrazvočnim učinkom ter varno uporabo. Generatorji so razviti in izdelani iz zelo kvalitetnih komponent.

ASonic PRO ultrasonic cleaner details

 

Kavitacija je osnovni proces za ultrazvočno čiščenje.

Emisije ultrazvočnih valov skozi tekočino povzročajo kavitacijo – nastanek mikroskopsko majhnih mehurčkov v tekočini. Ko ti mehurčki zadanejo površino predmenta nastane implozija ki sprošča energijo, katera ločuje nečistoče iz površine predmetov. Majhna velikost mehurčkov jim omogoča, da prodrejo v razpoke, luknje, pore, perforacije in neravne površine, ki jih je težko doseči pri ročnem čiščenju. Kavitacija odstrani umazanijo, kot so prah, umazanija, olja, pigment, rje, maščobe, alge, glive, bakterije, apno, saje, vosek in tako naprej. Materiali, ki so primerni za čiščenje v ultrazvočnih čistilcih so kovine, plastike, stekla, keramike in gume. Za optimalne rezultate čiščenja priporočamo raztopino destilirane vode in posebej pripravljenih ultrazvočnih čistilnih koncentratov.

 

Uporaba ultrazvočnega čistilca je zelo preprosta.

Postavite predmete za čiščenje v dobavljeno košarico. Previdno postavite košaro s predmeti v ultrazvočno kopel. Rezervoar napolnite z destilirano vodo ali raztopino čistilnega koncentrata. Potopite vse elemente v čistilno raztopino. Nastavite željeno temperaturo čiščenja in vključite grelec rezervoarja. Ko tekočina v posodi doseže nastavljeno temperaturo, se grelec izklopi. Nastavite čas delovanja v skladu z zahtevami postopka čiščenja, glede na vrsto in stopnjo umazanije na predmetu čiščenja. Ko je čiščenje končano, počakajte da se tekočina ohladi in nato previdno odstranite košaro s predmeti. Sperite predmete s čisto vodo. Izlijte umazano čistilno tekočino iz ultrazvočnega čistilca. Uporabite mehko krpo da obrišete rezervoar.

 

Za nadaljnje branje:

  1. Aplikacija ultrazvočnih čistilcev
  2. Dejavniki, ki vplivajo na učinkovitost ultrazvočnega čiščenja

Pomembna opozorila:

  • Ultrazvočna operacija sprošča določeno količino energije, ki segreva tekočino v rezervoarju.
  • Ne vklapljajte gretja ali ultrazvoka brez tekočine v posodi, saj bo to povzročilo škodo na ultrazvočnem čistilcu.
  • Ne mečite predmetov v rezervoar ali udarjate po napravi.

Dodatne informacije

Teža 135 kg

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri