Trgovina

ASonic PRO 70S

499,00

7 litrski ultrazvočni čistilec z močjo 240W in frekvenco 40KHz, funkcijo degas, gretjem in digitalnim upravljanjem.

5 na zalogi

Šifra: 0700587138249 Kategorije: , ,

Opis

ASonic PRO 70S ultrazvočna kopel z ločeno prilagoditvijo časa in temperature, je najboljša izbira za zahtevnejše uporabnike, kateri zahtevajo temeljito čiščenje. Ta model ima tudi funkcijo “degas”‘.

Tehnična specifikacija ASonic PRO 70S ultrazvočne kopeli:

 Moč:  240 W
 Ultrazvočna frekvenca:  40kHz
 Število pretvornikov:  6
 Čas:  1 – 99 min z avtomatskim izklopom delovanja
 Temperatura:  do 80°C
 Moč grelca:  300 W
 Prostornina rezervoarja:  7,0 lit.
 Debelina rezervoarja:  1 mm
 Dimenzije košare (ŠxGxV):  270×145×110 mm
 Dimenzije rezervoarja (ŠxGxV):  300×150×150 mm
 Dimenzija aparata (ŠxGxV):  330×175×320 mm
 Dimenzije paketa (ŠxGxV):  430×275×390 mm
 Ventil za izpust:  DA
 Kabel za napajanje:  Type F, 220V/50Hz
 Neto teža:  5,7 kg
 Garancija:  1 leto

 

Navodila za uporabo Tehnična specifikacija Katalaog
Download PDF Download PDF Download PDF

 

Tehnične značilnosti ASonic PRO 70S ultrazvočnega čistilca

Rezervoarji iz nerjavečega jekla (SUS 304) so debele 1 mm, zato zagotavljajo dolgo življenjsko dobo ultrazvočnih čistilcev. Nepropustno ohišje je še posebaj pomembno, saj preprečuje dotok vode in vlage v notranjost enote. Tehnologija varjenja brez vijaka ultrazvočnih pretvornikov, zagotavlja gladko dno posode, tako povečuje efekt kavitacije in zmanjšuje korozjo rezervoarja. Čistilci so opremljeni z industrijskimi visokim Q pretvorniki, ki zagotavljajo veliko moč ultrazvočnega čiščenja. Ultrazvočni pretvorniki se aktivirajo z neodvisnim ultrazvočnim generatorjem (upravljanje PWM), ki je opravil 4200V HV preskus in preskus izolacije HV, zato omogoča delo čistilca s stabilnim ultrazvočnim učinkom ter varno uporabo. Generatorji so razviti in izdelani iz zelo kvalitetnih komponent. Rezervoarji ASonic ultrazvočnih kopeli imajo ogrevanje preko MCH grelnih čipov. Obstaja manjša razlika med dejansko temperaturo vode in temperature nastavljene na displeju v obsegu ± 1 ° C.

Kavitacija je osnovni proces za ultrazvočno čiščenje.

Emisije ultrazvočnih valov skozi tekočino povzročajo kavitacijo – nastanek mikroskopsko majhnih mehurčkov v tekočini. Ko ti mehurčki zadanejo površino predmeta nastane implozija ki sprošča energijo, katera ločuje nečistoče iz površine predmetov. Majhna velikost mehurčkov jim omogoča, da prodrejo v razpoke, luknje, pore, perforacije in neravne površine, ki jih je težko doseči pri ročnem čiščenju. Kavitacija odstrani umazanijo, kot so prah, umazanija, olja, pigment, rje, maščobe, alge, glive, bakterije, apno, saje, vosek in tako naprej. Materiali, ki so primerni za čiščenje v ultrazvočnih čistilcih so kovine, plastike, stekla, keramike in gume. Za optimalne rezultate čiščenja priporočamo raztopino destilirane vode in posebej pripravljenih ultrazvočnih čistilnih koncentratov.

 

Uporaba ultrazvočnega čistilca je zelo preprosta.

Postavite predmete za čiščenje v dobavljeno košarico. Previdno postavite košaro s predmeti v ultrazvočno kopel. Rezervoar napolnite z destilirano vodo ali raztopino čistilnega koncentrata. Potopite vse elemente v čistilno raztopino. Nastavite željeno temperaturo čiščenja in vključite grelec rezervoarja. Ko tekočina v posodi doseže nastavljeno temperaturo, se grelec izklopi. Nastavite čas delovanja v skladu z zahtevami postopka čiščenja, glede na vrsto in stopnjo umazanije na predmetu čiščenja. Ko je čiščenje končano, počakajte da se tekočina ohladi in nato previdno odstranite košaro s predmeti. Sperite predmete s čisto vodo. Izlijte umazano čistilno tekočino iz ultrazvočnega čistilca. Uporabite mehko krpo da obrišete rezervoar.

 

Za nadaljnje branje:

  1. Aplikacija ultrazvočnih čistilcev
  2. Dejavniki, ki vplivajo na učinkovitost ultrazvočnega čiščenja

Pomembna opozorila:

  • Ultrazvočni čistilec potrebuje 15 minut, da se ohladi po 60 minutah ultrazvočnega čiščenja.
  • Ultrazvočna operacija sprošča določeno količino energije, ki segreva tekočino v rezervoarju.
  • Ne vklapljajte gretja ali ultrazvoka brez tekočine v posodi, saj bo to povzročilo škodo na ultrazvočnem čistilcu.
  • Ne mečite predmetov v rezervoar ali udarjate po napravi.

Dodatne informacije

Teža 7 kg

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri