AS-UCP-20

35,99

Univerzalni čistilni prašek za ultrazvočno čiščenje ASonic, 20x28g vrečke.

Opis

Detergent za ultrazvočno čiščenje naredi proces čiščenja hitrejši in učinkovitejši za inženirje, zobozdravnike, zdravnike, veterinarske ordinacije, bolnice, pediatre, tatto umetnike in piercerje.

ASonic univerzalni čistilni prašek za ultrazvočno čiščenje odstrani umazanijo, zasušeno ali drugo kri, ostanke tkiv in ostale snovi iz instrumentov, steklovine in trdih površinah.

ASonic univerzalni čistilni prašek za ultrazvočno čiščenje je posebno formuliran detergent za čiščenje površin z zmožnostjo popolnega spiranja z vodo in hitro odstranitvijo ostalih ostankov na predmetu čiščenja. Čistilo je v prašku, na voljo je pakiranje v vodotopnih vrečkah ali pa v kartonu z meritveno posodico. ASonic prašek doseže svojo učinkovitost z visokim pH in posebnimi sredstvi za čiščenje površin.

Raztopite 1 vodotopno vrečko v 5L tople vode. Delovna temperatura je 50°C (lahko je od 20°C do 70°C). Dobro premešajte. Potopite predmete in jih pustite, da se namakajo vsaj 5min. Dobro jih sperite preden jih osušite. Za zelo umazane predmete lahko uporabite 1 vodotopno vrečko na 1L tople vode. Neuporabljeno zmes ASonic prašeka lahko hranite do 7 dni. Če hranite zmes na hladnem, jo bo potrebno segreti da postane prosojna. Če je zmes uporabljena, jo zavrzite v 24 urah. ASonic prašek zmes ki je brez vonja in barva po vsej verjetnosti ne bo izginila. Če barva izgine je zmes še uporabna.
Izpiranje je bistveni del procesa čiščenja. Ko je umazanija odstopila od površine predmeta ki ga čistite, a je nujno potrebno oprati, da bi preprečili ponoven nanos umazanije. Radiacijsko kontaminacijo bo potrebno sprati vsaj 5 krat. Vsak bel nanos na predmetu pomeni da predmet ni bil dovolj spran pred osušitvijo ali pa da je potrebno vodo s katero se predmet izpira zmehčati. Bel nanos je najverjetneje mešanica netopnih kalcijevih mil in soli.

ASonic prašek je še posebaj primeren za čiščenje v ultrazvočnih kopelih, ker s tem zmanjšamo napetost pritrjene umazanije na predmetu čiščenja. ASonic prašek je primeren za daljše namakanje instrumentov in steklovine. Nekatere mehke kovine kot so aluminij in cink se lahko rahlo opraskajo. Ne priporočamo uporabo ASonic prašeka v avtomatskih čistilcih. Vendar pa je mogoče uporabiti zelo majhno koncentracijo zmesi, da se prepreči preveč penjenja.

ASonic prašek ni razkužilo. Samo odstrani ostanke, v katerih so lahko mikroorganizmi, iz trdnih površin. ASonic prašek, katerga se da popolno sprati in s tem naredi instrumente očiščene in pripravljene za avtoklav.

 

Zaradi svoje močne formulacije je ta koncentrat odličen za odstranjevanje umazanije, oksidacije ali druge madeže. ASonic ultrazvočni čistilni koncentrati so namenjeni ne le za strokovno / industrijsko uporabo, temveč tudi za uporabo za hobi. Ta koncentrat je varen za uporabo na številnih materialih, vendar vam priporočamo, da preizkusite vse ultrazvočne čistilne koncentrate pred novo aplikacijo na materiale, ki jih čistite prvič, ali pa nas kontaktirate za dodatne informacije.

Čistite brez kompromisa z ultrazvočnim čistilnim koncentratom, ki bo ustrezal edinstvenim izzivom komercialnega čiščenja.

Poleg ultrazvočne moči, temperature in časa delovanja, so potrebne raztopine koncentrtov in vode, da bi dosegli optimalne čistilne rezultate. ASonic ponuja široko paleto ustreznih nizko penečih čistilnih koncentratov. Vsi ASonic ultrazvočni čistilni koncentrati so razviti posebej za ultrazvočno uporabo. S svojimi lastnostmi, ki pripomorejo k kavitaciji, čistilni koncentrati izboljšajo postopek čiščenja in so ob istem času tudi nežne materialu.

Zdaj je lažje kot kdajkoli nadzirati stroške čiščenja medtem ko povečujete svojo učinkovitost s ASonic koncentrati. Koncentrati imajo formulacije za čiščenje najtrdovratnejših nečistoč, medtem ko naredi vaše čiščenje bolj učinkovito. Uporaba koncentratov bistveno skrajša čas čiščenja. Lastnosti ki povečujejo kavitacijo in ščitijo materiale zagotovijo maksimalen učinek ultrazvočnega čiščenja.

Opis postopka čiščenja

Ultrazvočni čistilci uporabljajo visoke frekvence usmerjene v vodno kopel in delovanje ultrazvoka proizvaja majhne mehurčke. Mehurčki se širijo po tekočini in ko se dotaknejo površine predmeta implodirajo, kar sprošča energijo, ki odstrani nečistoče, pritrjene na površino (tudi v razpokah, luknjah, zarezah in vseh drugih težko dostopnih mestih).

Previdno postavite košaro s predmeti v ultrazvočni čistilec. Premešajte koncentrat v plastenki predno ga razrečite z vodo. Rezervoar napolnite z mešanico destilirane vode in čistilnega koncentrata v predpisani količini. V celoti potopite predmete za čiščenje v raztopino. Nastavite željeno temperaturo čiščenja in vključite grelec rezervoarja. Počakajte da tekočina v rezervoarju doseže določeno temperaturo, in nato nastavite čas delovanja kot je v skladu z zahtevami postopka čiščenja, glede na vrsto in stopnjo nečistoč na predmetu. Ko je čiščenje končano, počakajte da se tekočina ohladi in nato previdno odstranite košaro s predmeti. Sperite predmete s čisto vodo. Menjajte redno raztopino v kopeli, ko ta postane umazana.

Dokumentacija:

  Download PDFEtiketa

  Download PDFVarnostni list

  Download PDFKatalaog

OPOZORILO:

  • Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.
  • Vedno preizkusite ultrazvočne čistilne koncentrate pred novo aplikacijo na predmetih, ki jih niste očistiti prej.
  • Hraniti izven dosega otrok.

Dodatne informacije

Teža 0.75 kg

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri