fbpx

AS-UCP-100 prašek (100g)

8,99 

ASonic univerzalni čistilni prašek za ultrazvočno čiščenje odstrani umazanijo, zasušeno ali drugo kri, ostanke tkiv in ostale snovi iz instrumentov, steklovine in ostalih trdih površin.

Na zalogi

EAN: 0618056729310 Kategorija:

Opis

Odstrani nečistoče kot so:
Umazanija, maščobe, olja, posušena kri, ostanki tkiv…
Varno za uporabo na:
Mehanski deli, orodje, kirurški instrumenti, steklene in druge trdne površine.

ASonic univerzalni čistilni prašek za ultrazvočno čiščenje je posebno formuliran detergent za čiščenje površin z zmožnostjo popolnega spiranja z vodo in hitro odstranitvijo ostankov na predmetu. Čistilo je v prašku, na voljo je pakiranje v vodotopnih vrečkah ali v škatlici po 100g in 250g. Svojo učinkovitost doseže z visoko pH vrednostjo in posebnimi sredstvi za čiščenje površin.

 

Raztopite 1 vodotopno vrečko (5 čajnih žličk) v 5L tople vode. Delovna temperatura je 50°C (lahko je od 20°C do 70°C). Dobro premešajte. Potopite predmete in jih pustite, da se namakajo vsaj 5min. Dobro jih sperite preden jih osušite. Za zelo umazane predmete lahko uporabite 1 vodotopno vrečko (cca 25g praška) na 1L tople vode. Neuporabljeno zmes ASonic praška lahko hranite do 7 dni. Če hranite zmes na hladnem, jo bo potrebno segreti da postane prosojna. Če je zmes uporabljena, jo zavrzite v 24 urah.

 

Izpiranje je bistveni del procesa čiščenja. Ko je umazanija odstopila od površine predmeta, je le tega potrebno oprati, da bi preprečili ponoven nanos umazanije. Radiacijsko kontaminacijo je po vsej verjetnosti sprati vsaj 5 krat. Vsak bel nanos na predmetu po čiščenju pomeni, da predmet ni bil dovolj spran pred osušitvijo ali da je potrebno vodo s katero se predmet izpira zmehčati. Bel nanos je najverjetneje mešanica netopnih kalcijevih mil in soli.

 

ASonic prašek je še posebej primeren za čiščenje v ultrazvočnih kopelih, saj s tem zmanjšamo napetost pritrjene umazanije na predmetu. ASonic prašek je primeren za daljše namakanje pripomočkov, instrumentov in steklovine. Nekatere mehke kovine kot so aluminij in cink se lahko rahlo opraskajo. Ne priporočamo uporabo ASonic praška v avtomatskih čistilcih. Vendar pa je mogoče uporabiti zelo majhno koncentracijo zmesi, da se prepreči preveč penjenja.

 

ASonic prašek ni razkužilo. S pomočjo praška v ultrazvočnem čistilcu do potankosti očistimo predmete, ki so nato primerni za dezinficiranje in sterilizacijo.

 

POZOR
  • Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
  • Hraniti izven dosega otrok.
  • Vedno preizkusite ultrazvočne čistilne koncentrate pred novo aplikacijo na predmetih, ki jih niste očistiti prej.

 

DOKUMENTACIJA

MSDS

Katalog

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg
Dimenzije 10 × 10 × 10 cm
Količina

10 x 28g sachets, 100g, 250g

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu POLITIKA ZASEBNOSTI.

Zapri