Trgovina

AS-GEN-1

13,99

Super močni univerzalni koncentrat za ultrazvočno čiščenje, 1L.

Opis

Super močni univerzalni koncentrat za ultrazvočno čiščenje naredi proces čiščenja hitrejši in učinkovitejši.

 

Ta koncentrat za ultrazvočno čiščenje odstrani olje, mast, prah in umazanijo iz kovine, zlitine, plastike, gume, keramike ali stekla in itd.

 

Ultrazvočni čistilni koncentrat ni strupen, nizko-alkalni, namenjen za čiščenje v ultrazvočnih čistilcih.

 

Premešajte koncentrat v plastenki predno ga razrečite z vodo v razmerju 1 del koncentrata na 10-20 delov vode. Izberite moč raztopine (5-10%), odvisno od stopnje nečistoče predmeta, ki bi ga radi očistili. Priporočena delovna temperatura raztopine za čiščenje v ultrazvočnem rezervoarju je med 40-70 ° C. Sperite vse predmete s čisto vodo po ultrazvočnem čiščenju. Zamenjajte raztopino v vodi ko ta postane umazana.

Zaradi svoje močne formulacije je ta koncentrat odličen za odstranjevanje umazanije, oksidacije ali druge madeže. ASonic ultrazvočni čistilni koncentrati so namenjeni ne le za strokovno / industrijsko uporabo, temveč tudi za uporabo za hobi. Ta koncentrat je varen za uporabo na številnih materialih, vendar vam priporočamo, da preizkusite vse ultrazvočne čistilne koncentrate pred novo aplikacijo na materiale, ki jih čistite prvič, ali pa nas kontaktirate za dodatne informacije.

Čistite brez kompromisa z ultrazvočnim čistilnim koncentratom, ki bo ustrezal edinstvenim izzivom komercialnega čiščenja.

Poleg ultrazvočne moči, temperature in časa delovanja, so potrebne raztopine koncentrtov in vode, da bi dosegli optimalne čistilne rezultate. ASonic ponuja široko paleto ustreznih nizko penečih čistilnih koncentratov. Vsi ASonic ultrazvočni čistilni koncentrati so razviti posebej za ultrazvočno uporabo. S svojimi lastnostmi, ki pripomorejo k kavitaciji, čistilni koncentrati izboljšajo postopek čiščenja in so ob istem času tudi nežne materialu.

Zdaj je lažje kot kdajkoli nadzirati stroške čiščenja medtem ko povečujete svojo učinkovitost s ASonic koncentrati. Koncentrati imajo formulacije za čiščenje najtrdovratnejših nečistoč, medtem ko naredi vaše čiščenje bolj učinkovito. Uporaba koncentratov bistveno skrajša čas čiščenja. Lastnosti ki povečujejo kavitacijo in ščitijo materiale zagotovijo maksimalen učinek ultrazvočnega čiščenja.

Opis postopka čiščenja

Ultrazvočni čistilci uporabljajo visoke frekvence usmerjene v vodno kopel in delovanje ultrazvoka proizvaja majhne mehurčke. Mehurčki se širijo po tekočini in ko se dotaknejo površine predmeta implodirajo, kar sprošča energijo, ki odstrani nečistoče, pritrjene na površino (tudi v razpokah, luknjah, zarezah in vseh drugih težko dostopnih mestih).

Previdno postavite košaro s predmeti v ultrazvočni čistilec. Premešajte koncentrat v plastenki predno ga razrečite z vodo. Rezervoar napolnite z mešanico destilirane vode in čistilnega koncentrata v predpisani količini. V celoti potopite predmete za čiščenje v raztopino. Nastavite željeno temperaturo čiščenja in vključite grelec rezervoarja. Počakajte da tekočina v rezervoarju doseže določeno temperaturo, in nato nastavite čas delovanja kot je v skladu z zahtevami postopka čiščenja, glede na vrsto in stopnjo nečistoč na predmetu. Ko je čiščenje končano, počakajte da se tekočina ohladi in nato previdno odstranite košaro s predmeti. Sperite predmete s čisto vodo. Menjajte redno raztopino v kopeli, ko ta postane umazana.

Dokumentacija:

  Download PDFEtiketa

  Download PDFVarnostni list

  Download PDFKatalaog

OPOZORILO:

  • Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.
  • Vedno preizkusite ultrazvočne čistilne koncentrate pred novo aplikacijo na predmetih, ki jih niste očistiti prej.
  • Hraniti izven dosega otrok.

Dodatne informacije

Teža 1.1 kg

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri