Trgovina

AS-ENZ-1

60,00

Encimski ultrazvočni čistilni koncentrat za odstranjevanje organskih materialov, 1L.

Opis

Ultrazvočni čistilni koncentrat za odstranjevanje organskih materialov naredi proces čiščenja hitrejši in učinkovitejši.

Idealno za tatto umetnike, veterinarske, kirurške, zobozdravstvene, doktorske ordinacije kot tudi za body piercing studie, laboratorije, in aplikacije kjer je potrebna popolna čistoča inštrumentov, razgrajuje ostanke beljakovin, odstrani posušeno kri in druge organske materiale, je zelo nežen do delikatne opreme ter je nekoroziven. Močan koncentrat, katerega se da popolno izprati, ki je biološko razgradljiv ter neškodljiv za okolje in zdravje.

Priporočljivo za čiščenje endoskopov, kirurške instrumente, opremo za anestezijo in vse posode kontaminirane z nevarnimi biološkimi snovmi, c rapizyme je primeren čiščenje v ultrazvočni kopeli ali pa za ročno čiščenje. Varno za uporabo na nerjavečem jeklu, kovinah, steklu in plastikah. Efektivno za odstranjevanje zasušene krvi ter ostalih telesnih tekočinah. Idealen za predčiščenje umazane opreme v pripravi za dezinficiranje in sterilizacijo.

NEVTRALEN ENCIMSKI KONCENTRAT ZA ČIŠČENJE KIRURŠKIH INSTRUMENTOV: Površinsko aktivno sredstvo za odstranjevanje beljakovinskih in mašobnih nanosov in encimski čistilec za hitro predelavo biološkega materiala za preprečevanje ponovnega nanosa, MOČAN KONCENTRAT, namenjen za ČIŠČENJE V ULTRAZVOČNI KOPELI.

Zmešajte koncentrat za čiščenje z destilirano vodo v razmerju 2-4ml koncentrate na 1000ml vode. Priporočena delovna temperatura za čiščenje v ultrazvočnem čistilcu je med 20°C in 70°C (idealna temperatura je 38°C). Po ultrazvočnem čiščenju sperite vse predmete z vodo. Redno menjajte čistilno tekočino v ultrazvočni kadi ko ta postene umazana. Za najbolj učinkovito čiščenje, namočite kirurško in ostalo opremo v čistilno tekočino takoj po uporabi. Odstranite instrumente iz tekočine in jih postavite v pralni aparat ali pa v ultrazvočno kopel. Dezinficirajte instrumente in ostalo opremo če je to potrebno.

 

Etiketa Varnostni list Katalaog
Download PDF Download PDF Download PDF

 

Zaradi svoje močne formulacije je ta koncentrat odličen za odstranjevanje umazanije, oksidacije ali druge madeže. ASonic ultrazvočni čistilni koncentrati so namenjeni ne le za strokovno / industrijsko uporabo, temveč tudi za uporabo za hobi. Ta koncentrat je varen za uporabo na številnih materialih, vendar vam priporočamo, da preizkusite vse ultrazvočne čistilne koncentrate pred novo aplikacijo na materiale, ki jih čistite prvič, ali pa nas kontaktirate za dodatne informacije.

Čistite brez kompromisa z ultrazvočnim čistilnim koncentratom, ki bo ustrezal edinstvenim izzivom komercialnega čiščenja.

Poleg ultrazvočne moči, temperature in časa delovanja, so potrebne raztopine koncentrtov in vode, da bi dosegli optimalne čistilne rezultate. ASonic ponuja široko paleto ustreznih nizko penečih čistilnih koncentratov. Vsi ASonic ultrazvočni čistilni koncentrati so razviti posebej za ultrazvočno uporabo. S svojimi lastnostmi, ki pripomorejo k kavitaciji, čistilni koncentrati izboljšajo postopek čiščenja in so ob istem času tudi nežne materialu.

Zdaj je lažje kot kdajkoli nadzirati stroške čiščenja medtem ko povečujete svojo učinkovitost s ASonic koncentrati. Koncentrati imajo formulacije za čiščenje najtrdovratnejših nečistoč, medtem ko naredi vaše čiščenje bolj učinkovito. Uporaba koncentratov bistveno skrajša čas čiščenja. Lastnosti ki povečujejo kavitacijo in ščitijo materiale zagotovijo maksimalen učinek ultrazvočnega čiščenja.

Opis postopka čiščenja

Ultrazvočni čistilci uporabljajo visoke frekvence usmerjene v vodno kopel in delovanje ultrazvoka proizvaja majhne mehurčke. Mehurčki se širijo po tekočini in ko se dotaknejo površine predmeta implodirajo, kar sprošča energijo, ki odstrani nečistoče, pritrjene na površino (tudi v razpokah, luknjah, zarezah in vseh drugih težko dostopnih mestih).

Previdno postavite košaro s predmeti v ultrazvočni čistilec. Premešajte koncentrat v plastenki predno ga razrečite z vodo. Rezervoar napolnite z mešanico destilirane vode in čistilnega koncentrata v predpisani količini. V celoti potopite predmete za čiščenje v raztopino. Nastavite željeno temperaturo čiščenja in vključite grelec rezervoarja. Počakajte da tekočina v rezervoarju doseže določeno temperaturo, in nato nastavite čas delovanja kot je v skladu z zahtevami postopka čiščenja, glede na vrsto in stopnjo nečistoč na predmetu. Ko je čiščenje končano, počakajte da se tekočina ohladi in nato previdno odstranite košaro s predmeti. Sperite predmete s čisto vodo. Menjajte redno raztopino v kopeli, ko ta postane umazana.

OPOZORILO:

  • Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete« ali na etiketi.
  • Vedno preizkusite ultrazvočne čistilne koncentrate pred novo aplikacijo na predmetih, ki jih niste očistiti prej.
  • Hraniti izven dosega otrok.

Dodatne informacije

Teža 1.1 kg

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri