fbpx

ASonic Ultrazvočni čistilci

ultrazvočno čiščenjeIndustrijsko čiščenje
Industry

Industrijsko čiščenje

Večji ultrazovčni čistilci so še posebej zasnovani in prilagojeni za profesionalno in industrijsko čiščenje. V nekaterih primerih je prav tako pomembno in včasih še težje temeljito očistiti delikatno orodje v proizvodnji ali večje količine proizvedenih predmetov. Čiščenje opreme in orodja v industrijskem svetu, proizvodnji ali podjetjih, ki se ukvarjajo z obnavljanjem starejših predmetov je lahko težko in zamudno, včasih celo nevarno.

Žage, noži in drugi ostri predmeti potrebujejo dodatno pozornost in previdnost pri čiščenju. Posledično lahko za čiščenje takšnih predmetov porabimo veliko več časa. Z pravo izbiro ultrazvočnega čistilca lahko očistimo velike količine predmetov, za katere bi porabili ogromno časa v primeru čiščenja vsakega posebej.

Tudi druga orodja imajo lahko veliko skritih, težko dostopnih mest kjer se lahko nabira umazanija ali prah. V industriji dostikrat pride do nabiranja olja, masti in drugih nečistoč v nepreglednih in skritih delih strojev ali orodja katerih sploh ne vidimo. V takšnih primerih lahko pride do okvare opreme kar povzroča dodaten negativen učinek pri vašem delu. V najslabšem primeru lahko oprema postane celo nevarna za uporabo.

Čiščenje

V proizvodnji lahko nečistoče na strojih in aparatih po dolgem času uporabe začnejo puščati sledi na proizvodih. Možna je sprememba oblike ali celo končnega izgleda produktov, kar ponovno lahko vpliva na delovanje in ugled podjetja.

Pri čiščenju industrijskega orodja in opreme v ultrazvočnem čistilcu takšnih skrbi ne boste imeli več. Pri pravilni uporabi, v kombinaciji z posebno zasnovanimi koncentrati za čiščenje lahko odstranite vse skrite maščobe, olja in druge masti. Tako boste poskrbeli za varnost vseh zaposlenih v podjetju in zagotovili dolgo delovanje aparatov. Prav tako bo poskrbljeno za varnost pri čiščenju nevarnih predmetov kot so noži ali žage, ter s tem še dodatno prišparali čas čiščenja večjih količin predmetov.

Za industrijsko čiščenje ponujamo velik spekter profesionalnih ultrazvočnih čistilcev v velikosti 30 do 300 litrov. V industriji je najbolj pogosto močno čiščenje produktov za katere je najbolj primerna frekvenca 28kHz, ki zagotavlja temeljito čiščenje. Če v našem spektru produtkov niste našli ustrezne ultrazvočne kopeli je možno tudi naročilo po meri. V delovnem času smo vedno na voljo za diskusijo ali posebne želje, na osnovi katerih vam lahko pripravimo ponudbo.

Naši industrijski PRO modeli imajo rezervoarje iz nerjavečega jekla (SUS 304) debeline 2 – 2,5mm. Z varjenim rezervoarjem in ohišjem zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in brezkompromisno čiščenje.

Elektronika v industrijskih ultrazvočnih čistilcih je razvita za optimalno delovanje pretvornikov in grelnih plošč ter izjemnim operacijskim sistemom za enostavno uporabo.

Izbor v industrijski seriji:

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu POLITIKA ZASEBNOSTI.

Zapri