Dejavniki, ki vplivajo na ultrazvočno učinkovitost čiščenja

  1. Večja ultrazvočna moč na enoto prostornine, je boljša za odstranjevanje oprijete umazanije, medtem ko so naprave z nižjo močjo na enoto prostornine boljše za čiščenje drobnih, manj umazanih predmetov.
  2. Nižja ultrazvočna frekvenca ima močnejši učinek čiščenja – ustvarja večje mehurčke z večjo močjo, optimalna je za čiščenje velikih ravnih površin. Višje frekvence zagotavljajo manjše mehurčke, ki so manj močni, vendar napolni rezervoar bolje. So bolj primerne za čiščenje predmetov z vdolbinami, perforacijami, neravnimi površinami in itd.
  3. Najboljša temperatura za čiščenje je 40 ~ 50 ° C, višja temperatura (70 ~ 80 ° C) lahko vpliva na ultrazvočne valove in s tem zmanjša učinkovitost čiščenja.
  4. Dolgotrajno čiščenje zagotavlja boljše rezultate.
  5. Pomemben dejavnik za čiščenje je, da izberete pravi čistilni koncentrat najprimernejši za umazanijo in material, ki ga boste čistili.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri