Aplikacija ultrazvočnih čistilcev

  1. Kemijski laboratoriji – imajo popolnoma čisto laboratorijsko opremo in pribor. Ultrazvočne kopeli temeljito odstranijo zobne obloge, beljakovine ali druge nečistoče iz vaših instrumentov in posod.
  2. Mehanski elementi – aparat enostavno odstrani maščobo, olje, umazanijo in vosek iz mehanskih delov in komponent vseh vrst, vključno kovin, plastike in steklenih delov.
  3. Elektronika – zagotoviti varno čiščenje najobčutljivejših delov. Odstrani nabrano umazanijo iz vaših tiskanih vezij in drugih električnih komponent.
  4. Nakit – temeljito čiščenje in obnavljanje sijaja vaše zapestnice, ogrlice, uhanov, ur, kovancev in drugih drobnih predmetov.
  5. Optika – dosežite, da je vaše optično steklo spet jasno in čisto, da dobimo ostre slike po čiščenju v ultrazvočni kopeli.
  6. Gospodinjstvo – zobne proteze, vodoodporne ure, glave za britje, CD / DVD-je, posode in itd.
  7. Ne samo čiščenje – ultrazvočni čistilci pridejo prav pri pripravi laboratorijskih vzorcev, ločevanju celic, mešanju snovi, razplinjevanju tekočin in itd

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri