Ultrazvočne kopeli

ASonic PRO 70 ultrazvočna kopel

Posted On 1 avgusta, 2019 at 2:25 pop by / Komentarji so izklopljeni za ASonic PRO 70 ultrazvočna kopel

Ultrazvočno čiščenje nikoli ni bilo lažje in učinkovitejše. Pogosto jo uporabljajo zobozdravniki, elektronske servisne delavnice in drugi strokovnjaki. Ultrazvočna kopel PRO 70 je tudi nepogrešljiv del domače delavnice vsakega moškega. Delo na vašem avtomobilu, čolnu ali celo najmanjša popravila na vaši hiši. Čiščenje orodja ali mehanskih delov bo olajšalo vaše delo okrog hiše.

Predstavljamo vam 7-litrsko ultrazvočno kopel PRO 70, ki jo poganja 180W in 40kHz. Dovolj majhna, da jo lahko postavite kamor koli na svojem delovnem mestu, vendar dovolj velika za vašo opremo, z dimenzijami rezervoarja: 270x145x110. Enostavna za uporabo in zelo učinkovita za temeljito čiščenje s kavitacijo. Ločena nadzorna plošča za nastavitev temperature in časa zagotavlja najboljšo kombinacijo za čiščenje izdelkov.

Za najboljše rezultate lahko uporabite naš velik izbor čistilnih koncentratov. Pospešil bo postopek in izpopolnil končni rezultat vašega čiščenja. Za vsak vidik čiščenja ponujamo različne vrste. Če delate na svojem avtomobilu ali imate kaj mastnega, je vaša izbira koncentrat CARB. Če čistite občutljive materiale, je pravilen odgovor SENS, za splošno zelo umazane stvari pa ponujamo univerzalno čistilo GEN. To je le nekaj primerov, kadar ste v dvomih, kateri koncentrat potrebujete za najboljše rezultate, smo vedno na voljo na naši elektronski pošti in lokalni telefonski številki.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri