Ultrazvočne kopeli

ASonic PRO 20 – manjši ultrazvočni čistilec za napredne uporabnike!

Posted On 18 junija, 2018 at 2:41 pop by / Komentarji so izklopljeni za ASonic PRO 20 – manjši ultrazvočni čistilec za napredne uporabnike!

 

Čiščenje uplinjačev, ventilov, vezij in drugih majhnih predmetov še nikoli ni bilo lažje.

Ultrazvočno čiščenje preprosto in temeljito odstranjuje kontaminacijo iz nedostopnih delov predmetov. Ta ultrazvočna kopel je primerna za avtomobilske delavnice, servisi z elektronsko opremo, zlatarje, zobne klinike, laboratorije itd.

ASonic PRO 20 ultrasonic cleaner
Ultrazvočni čistilec Asonic PRO 20

Osnovne specifikacije za ASonic PRO 20

Ultrazvočni čistilec ASonic PRO 20 ima 2 literski rezervoar, katerega dimenzije notranjosti so 150x137x105 mm. Digitalni nadzor vam omogoča, da nastavite čas za delovanje ultrazvoka do 30 minut in temperaturo do 80 ° C za segrevanje tekočine v rezervoarju. Ultrazvočna moč pretvornika je 70W in čisti s frekvenco 40kHz. Če želite doseči boljše rezultate čiščenja v krajšem časovnem obdobju, je potrebno tekočino segrevati do potrebne temperature in uporabiti ultrazvočne čistilne koncentrate. Nudimo različne ultrazvočne čistilne koncentrate, ki izboljšujejo rezultate ultrazvočnega čiščenja.

 

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri