Ultrazvočno čiščenje

Kako delujejo ultrazvočni čistilci? [VIDEO]

Posted On 15 junija, 2018 at 3:23 pop by / Komentarji so izklopljeni za Kako delujejo ultrazvočni čistilci? [VIDEO]

Marsikdo sprašuje kaj je ultrazvočno čiščenje in kateri predmeti so primerni za čiščenje. V tej in naslednjih objavah bomo pojasnili ultrazvočno čiščenje.

Za začetek bi radi razložili postopek ultrazvočnega čiščenja. Z njim čistimo različne predmete, zlasti različne kovine. Ultrazvok se lahko uporablja samo z vodo, vendar uporaba ultrazvočnega čistilnega koncentrata, primernega za čiščenje izdelka in umazanije, povečuje učinek čiščenja. Čas čiščenja je odvisen od vrste predmeta in umazanije ter moči ultrazvoka; med 3 min in 20 min. Za zelo zahtevne nečistoče postopek ponavljamo v ultrazvočni kopeli, dokler ne dosežemo želenega rezultata.

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri