Ultrazvočne kopeli

Posebna ponudba za Asonic HOME 2500 ultrazvočni čistilec

Posted On april 5, 2018 at 12:31 pop by / Komentarji so izklopljeni za Posebna ponudba za Asonic HOME 2500 ultrazvočni čistilec

 

Čiščenje nakita, očal, ur, protez, brivnih glav in drugih osebnih predmetov nikoli ni bilo lažje!

Ultrazvočno čiščenje je učinkovito za temeljito odstranjevanje nečistoč iz najbolj nedostopnih delov teh predmetov. Čeprav ASonic HOME 2500 ultrazvočni čistilec sodi v serijo HOME, to ne pomeni, da je njegova uporaba omejena le za domačo uporabo. Ta čistilec se uporablja v trgovinah z nakitom, zobozdravstvenih ordinacijah, laboratorijih, električnih in avtomobilskih storitvah ali drugih malih podjetjih …

Preverite posebno ponudbo za ta medel TUKAJ!

ASonic HOME 2500 ultrazvočna kopel
ASonic HOME 2500 ultrazvočna kopel

Osnovne karakteristike ultrazvočnega čistilca ASonic HOME 2500

ASonic HOME 2500 ultrazvočna kopel ima kapaciteto rezervoarja 2,5L in notranje dimenzije 246x150x70mm. Nastavite lahko čas do 8 minut. Vgrajeni grelec lahko segreje tekočino do 65 ° C, preden se samodejno izklopi. Moč ultrazvočnega pretvornika je 70 W, frekvenca čiščenja pa 40 kHz. To je idealno za majhne predmete z drobnimi detajli.

Za čim boljši učinek čiščenja vam priporočamo, da segrejete tekočino in uporabite primeren ultrazvočni čistilni koncentrat, razredčen v demineralizirani vodi. Poleg tega ponujamo različne modele ultrazvočnih čistilcev za domačo in profesionalno uporabo, zato resnično preverite našo spletno trgovino!

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri