Ultrazvočno čiščenje

Čiščenje je lahko hitro, učinkovito in brez napora!

Posted On marec 29, 2018 at 11:24 dop by / Komentarji so izklopljeni za Čiščenje je lahko hitro, učinkovito in brez napora!

Ko uporabljate ultrazvočni čistilec, vsako čiščenje postane hitro, učinkovito in brez napora!

Če želite prihraniti čas in trud, in želite učinkovito očistiti predmete, morate imeti ASonic ultrazvočne čistilce. Na voljo imate modele za domačo ali profesionalno uporabo, tako da lahko izberete model, ki vam je pisan na kožo. Čiščenje v ultrazvočni kopeli se opravi z ultrazvokom. Čistilna tekočina (voda ali posebna čistilna mešanica) pod vplivom visokofrekvenčnega ultrazvoka tvori drobne mehurčke (postopek kavitacije). Ti skoraj nevidni mehurčki lahko prodrejo v najmanjše pore, luknje in razpoke. Tam preprosto odstranijo nečistoče kot so umazanija, olje, rja, luske, pigmenti, maščobe, bakterije, kri, alge in tako naprej.

Čiščenje osebnih predmetov je lažje z ultrazvokom!
Čiščenje osebnih predmetov je lažje z ultrazvokom!

Da bi dosegli boljše rezultate ultrazvočnega čiščenja, lahko dodate ultrazvočni čistilni koncentrat in ga segrejete do 40-50 °C. Ultrazvočni čistilci se lahko uporabljajo za čiščenje različnih materialov, kot so kovine, plastika, steklo, keramika, guma ali predmeti, kot so nakit, laboratorijske epruvete in instrumenti, ležaji, karburatorji, glava britvice, glavniki, očala, zobne proteze, instrumenti, tiskana vezja in kartuše, deli orožja (ohišja metkov, medeninasti deli), igrače, steklenice, dude in tako naprej.

Ultrazvočno čiščenje je enostavno.

Ultrazvočni čistilec postavite na trdno površino in napolnite rezervoar z vodo ali mešanico. Postavite predmete v košarico in nato košarico v rezervoar. Če med polnjenjem kadi pride do razlitja, ga obrišite in posušite preden ga priključite v električno omrežje. Ko je naprava priključena, nastavite želeno temperaturo in počakajte, da se tekočina segreje. Nato nastavite čas ultrazvoka na potrebe predmeta, ki ga želite očistiti. Na LCD zaslonu lahko spremljate čas do konca delovanja ultrazvoka. Ko je ultrazvočno čiščenje končano, počakajte, da se tekočina ohladi. Odstranite košaro z elementi iz rezervoarja in sperite predmete.

Preverite ultrazvočne čistilce, ki jih imamo v ponudbi!

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "Dovoli piškotke", ter imate tako najboljšo uporabniško izkušnjo. Spletno stran lahko še naprej uporabljate, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali pa kliknite "Sprejmi" da se strinjate z piškotki. Preberite več o uporabi piškotkov in blokiranju piškotkov na tem spletnem mestu v našem Pravilniku o zasebnosti.

Zapri